Forutsetning for at du skal kunne invitere en eller flere kontakter i et rom du har opprettet, er at kontakten er tilknyttet din bruker. Dette kan du kontrollere ved å se i venstre sidepanel under kategorien "Personer"

Dersom din kontakt ikke er synlig her, må du invitere kontakten din først.

Hvordan inviterer jeg en kontakt i et rom i Verji?

1.  Marker rommet i oversikten til venstre
  2. Trykk på i-en øverst i høyre hjørne
  3. Trykk på "x-personer"
  4. Trykk grønn knapp "inviter til dette rommet"
  5.  Skriv inn personens navn som du skal invitere i rommet
  6. Trykk "Inviter"
  7. Vedkommende er deltaker i rommet, etter de har bekreftet invitasjonen

Se også

Opprett et rom i Verji

Rominnstilinger - Roller og tillatelser i rom

Stikkord:
Invitere rom rommet rommene deltaker oversikt