Förutsättningen för att kunna bjuda in en eller flera kontakter till ett rum du har skapat är att kontakten är kopplad till ditt användarkonto. Detta kan du kontrollera genom att titta i vänster sidopanel under kategorin "Personer". Om din kontakt inte syns här måste du först bjuda in kontakten.

Hur bjuder jag in en kontakt till ett rum i Verji?

1. Markera rummet i översikten till vänster.
  2. Klicka på i-knappen längst upp till höger.
  3. Klicka på "x personer".
  4. Tryck på den gröna knappen "Bjud in till detta rum".
  5. Skriv in personens namn som du vill bjuda in till rummet.
  6. Tryck på "Bjud in".
  7. Personen kommer att vara deltagare i rummet efter att de har bekräftat inbjudan.

Se även:

Skapa ett rum i Verji

Ruminställningar - Roller och behörigheter i rum

Nyckelord:

Inbjuda rum rummet rummen deltagare översikt