For å kunne invitere nye brukere forutsetter dette at du har en administrator bruker og korrekt lisenstype.
Dersom du ønsker denne tilgangen, kontakt din leder eller Verji support-team så bistår vi deg.

Det finnes to metoder å invitere brukere til Verji
Trykk på overskriftene under for å følge lenken til den aktuelle hjelpeartikkelen.

Invitere med BankID og Vipps

Denne metoden gir deg mulighet til å invitere mange kontakter om gangen.
Invitasjonen blir sendt av deg via valgfri kommunikasjonsmetode.
Du lager først en registeringslenke.
Du kopierer og sender lenken til dine kontakter, for eksempel via din e-post.
Mottaker av lenken autentiserer seg med BankID og Vipps.

Invitere uten BankID og Vipps

Denne metoden lar deg opprette en kontakt om gangen.
Invitasjons e-posten kommer fra vårt system.
Du kan legge til en personlig velkomstmelding som blir inkludert i invitasjonen.
Benyttes gjerne til personer som ikke befinner seg i Norge, som ikke kan autentisere seg med BankID og Vipps

Når du skal opprette/invitere en kunde/klient innpå Verji via denne metoden, er det viktig at du har korrekte opplysninger på den personen du skal invitere. Vi anbefaler at du har informert din kontakt på forhånd, slik at din kontakt vet at de vil motta en invitasjon som er sendt fra vårt system.

For mer Informasjon og fremgangsmåte klikk her

Vi har laget et e-post forslag som du kan sende til dem i forkant. https://verji.no/kunderessurser.

Stikkord:
Legg til bruker, Invitere bruker, Opprette bruker, kontakter, BankID, Uten BankID