I enkelte tilfeller kan det være behov for å få tilsendt nye aktiveringskoder til e-post/SMS.
Det kan være du/autoforslag har tastet:

• midlertidig passord i stedet for aktiveringskode fra ny e-post
  • feil aktiverings koder
  • kombinasjon av aktiveringskoder er feil

Dersom tilsendte koder ikke kan benyttes lengre, skriver du noe tilfeldig i aktiveringsfeltet for
    e-post/SMS og du får opp forslag om nye koder.
    Trykk "Be om nye koder"

Gå til din ny e-post/mottatt sms og benytt eventuelle nye koder.

Les mer om aktivering av Verji bruker her.

Når du har mottatt brukernavn og midlertidig passord for aktivering av din Verji bruker vil disse virke til aktiveringen er fullført.

Etter å ha benyttet brukernavn og midlertidig passord vil du under aktivering av din Verji bruker få tilsendt kode på e-post/SMS.

Stikkord:
Aktiveringskode aktivere aktiverer feil kode koder autofyll sms e-post epost