I vissa fall kan det vara nödvändigt att få nya aktiveringskoder via e-post/SMS. Det kan hända att du/autoförslaget har angett:

• ett tillfälligt lösenord istället för aktiveringskoden från ny e-post
  • felaktiga aktiveringskoder
  • fel kombination av aktiveringskoder

Om de skickade koderna inte längre kan användas, skriv något slumpmässigt i aktiveringsfältet för e-post/SMS och du kommer att få förslag på nya koder.

Tryck på "Be om nya koder"

Gå till din nya e-post/mottagna sms och använd eventuella nya koder.

Läs mer om aktivering av Verji-användare här.

När du har fått användarnamn och tillfälligt lösenord för att aktivera din Verji-användare kommer dessa att fungera tills aktiveringen är klar.

Efter att ha använt användarnamn och tillfälligt lösenord kommer du under aktiveringen av din Verji-användare att få en kod via e-post/SMS.

Nyckelord:

Aktiveringskod aktivera fel kod koder autofyll sms e-post epost