Hvordan aktiverer jeg Verji

Se denne instruksjons videoen her eller følg følgende stegene under videoen

1. Gå til e-posten din og finn invitasjonen tilsendt fra følgende avsender: service@verji.com
    I emnefeltet står det:

"Personnavn" har invitert deg til en samtale i den sikre kommunikasjonsløsningen Verji
  2. I e-posten har du et brukernavn og midlertidig passord som skal benyttes
  3. Kopier brukernavnet ditt (dobbeltklikk til det er markert, høyreklikk, velg "kopier")
  4. Trykk på lenken 1 gang "Enkeltklikk her for å aktivere brukeren din (viktig at du ikke dobbeltklikker)"
  5. Du skal nå stå inne på nettsiden https://prod.verji.app
  6. Lim inn brukernavnet ditt i feltet "brukernavn" (Trykk i feltet, høyreklikk og velg "lim inn")
  7. Gå til e-posten din igjen
  8. Kopier midlertidig passord (dobbeltklikk til det er markert, høyreklikk, velg "kopier")
  9. Gå til fanen i nettleseren din som har navnet "Verji"
  10. Lim inn midlertidig passord ditt i feltet "passord" (Trykk i feltet, høyreklikk og velg "lim inn")
  11. Trykk "Logg inn"
  12. Du har nå kommet til aktiveringsbildet hvor du må verifisere deg
  13. Du har mottatt en ny e-post
  14. Du har mottatt SMS kode dersom personen som inviterte deg har valgt dette
  15. Gå til din e-post og finn e-posten fra service@verji.com med emnefeltet "Verji aktiveringskode"
  16. Kopier aktiveringskoden din (dobbeltklikk til det er markert, høyreklikk, velg "kopier")
  17. Gå til fanen i nettleseren din som har navnet "Verji"
  18. Lim inn aktiveringskoden ditt i feltet "E-post-kode" (Trykk i feltet, høyreklikk og velg "lim inn")
  19. Skriv inn mottatt SMS kode i feltet "SMS-kode" dersom dette er påkrevd
  20. Du skal nå lage et nytt passord i feltet "nytt passord" som må inneholde
    • Minimum lengde på 8 tegn
    • Ha store og små bokstaver
    • Tall
    • Spesialtegn som f.eks ! ? : + -
  21. Skriv inn det nye passordet på ny i feltet "bekreft passord"
  22. Bekreft brukeravtale
  23. Trykk "Aktiver"
  24. Du har aktivert ferdig og blir sluppet inn i Verji
  25. Godta eventuelle rom invitasjoner som ligger i listen til venstre
  26. Bokmerk nettsiden https://prod.verji.app, så har du den tilgjengelig til neste gang du skal benytte Verji

Stikkord:
Aktivere aktivering bruker ny bruker installere aktiveringskode sms kode invitere invitert starte komme i gang