Verji brukere kan være deltaker som "Person" og i "Rom".

Eksempler
Din kunde har kanskje fått ny daglig leder og du ønsker å gi tilgang til ny leder og stanse tilgang til forrige daglige leder.

Du har muligens lagringsverdig informasjon som du må ta vare på, men brukeren skal ikke ha tilgang lengre.

Fjerne bruker fra et rom

Du kan da invitere inn ny bruker som skal ha videre kommunikasjon med deg fra dette selskapet.

Fjerne bruker fra Personer

Da vil personen stå som (was+personnavn).

Du kan da sette denne personkontakten på lav prioritet om du har lagringsverdig informasjon som du må ta vare på.

Hvis ikke kan du da forlate rommet og det vil da legge seg som historisk.

NB! Forlatte rom kan du ikke komme inn i med mindre du inviteres inn av motpart.

Er det ingen lagringsverdig informasjon kan du velge glem rom.

Stikkord:

Fjerne    personer    rom    vikar    sommervikar    ny leder    daglig leder    styreleder    innehaver    ansatt    medarbeider    bytte    erstatte