Verji-användare kan vara deltagare som "Person" och i "Rum".

Exempel

Din kund har kanske fått en ny VD och du vill ge tillgång till den nya VDn och stoppa tillgången för den tidigare VDn.

Du har möjligen lagringsvärd information som du måste bevara, men användaren ska inte ha tillgång längre.

Ta bort användare från ett rum

Du kan då bjuda in en ny användare som ska ha fortsatt kommunikation med dig från detta företag.

Ta bort användare från Personer

Då kommer personen att stå som (was+personnamn).

Du kan då sätta denna personkontakt på låg prioritet om du har lagringsvärd information som du måste bevara.

Om inte, kan du lämna rummet och det kommer då att bli historiskt.

OBS! Lämnade rum kan du inte komma in i igen om du inte blir inbjuden av motparten.                  Om det inte finns någon lagringsvärd information kan du välja att glömma rummet.

Nyckelord:

Ta bort personer rum vikarie sommarvikarie ny ledare VD styrelseordförande ägare anställd medarbetare byta ersätta