Hvordan glemme rom

  1. Eksporter kommunikasjonen fra rommet dersom du har lagringsverdig informasjon her
  2. Marker rommet i menyen til venstre
  3. Trykk på ikonet med 3 prikker ved siden av romnavnet
  4. Velg "forlat rom"
  5. Du får en varsel som spør om du er sikker på at du vill forlatte rommet.
    NB! Du vil ikke ha tilgang på rommet igjen med mindre du inviteres inn av annen deltaker i rommet
  6. Rommet vil nå ligge under "Historisk" i menyen til venstre
  7. Marker rommet
  8. Trykk på ikonet med 3 prikker ved siden av romnavnet
  9. Velg "glem rom"



Stikkord:

Glem Rom slette historisk forlat