I Verji kan man endre tillatelser for hva en bruker kan gjøre i et "rom".

For å endre på tillatelser i et rom, må man ha administrator-rettigheter.

Personen som oppretter et "rom", blir automatisk satt som administrator.

Du må ha korrekt rolle/rettighet for å invitere brukere til et "rom" og endre roller/tillatelser til andre brukere

Du er administrator i et "rom" og ønsker å endre rollen til en bruker

1. Klikk på det aktuelle rommet i listen til venstre sidemeny
  2. Klikk på "i" øverst i høyre hjørne for å åpne opp sidemenyen på høyre side
  3. Klikk "Personer" i høyre sidemeny
  4. Klikk på personen du ønsker å endre rollen til
  5. Under "Role in X Rom" kan du endre brukeren sine rolle i rommet

OBS! Man kan ikke endre rettigheten til noen som har samme rolle som deg selv.
Vær forsiktig hvem du gir tilganger til i rom.

Klikk her for å få en oversikt over hva rollene gjør

Stikkord:

Rolle    Customer    Admin    Standard    Moderator    tillate    rommene roller