Beskrivelse av roller og tilganger

• CustomerAdmin
    Denne rollen gjelder kun i administrasjonsrommet i Verji.
    Primærkontakt i selskapet. Daglig Leder, innehaver.
    Tilganger: Opprette brukere, portal, re-invitere, endre innstillinger på rom, endre rolletilganger på brukere med lavere nivå enn seg selv, sende, redigere, slette meldinger og filer mellom to personer, eller i rom.
  • Admin
    Ansatt i selskapet. Daglig Leder, innehaver, medarbeider.
    Tilganger: Opprette brukere, portal, re-invitere, endre innstillinger på rom, endre rolletilganger på brukere med lavere nivå enn seg selv, sende, redigere, slette meldinger og filer mellom to personer, eller i rom.
  • Moderator
    Customer eller Admin kan tildele en bruker denne rollen og tilpasse eventuelle tilganger.
    Kan være en medarbeider som skal ha lavere rettigheter enn Admin eller Customer, eller en Standard bruker med økte rettigheter.
    Tilganger: Sende meldinger og filer mellom to personer, eller i rom. Andre tilganger i rom velges av Customer eller Admin.
  • Standard
    Kunder/klienter av selskapet.
    Tilganger: Sende meldinger og filer mellom to personer, eller i rom.

Klikk her for å gå til artikkel om hvordan du endrer rollen til en bruker.

Stikkord:

Rolle    Customer    Admin    Standard    Moderator    tillate    rommene roller