Du måste ha korrekt roll/behörighet för att bjuda in användare till ett "rum" och ändra roller/behörigheter för andra användare.

Du är administratör i ett "rum" och önskar ändra rollen för en användare.

1. Klicka på det aktuella rummet i listan på vänstra sidomenyn.

2. Klicka på "i" längst upp i högra hörnet för att öppna sidomenyn på höger sida.

3. Klicka på "Personer" i högra sidomenyn.

4. Klicka på personen du vill ändra rollen för.

5. Under "Roll i X Rum" kan du ändra användarens roll i rummet.

OBS! Man kan inte ändra behörigheten för någon som har samma roll som du själv. Var försiktig med vem du ger behörigheter till i rummet.

Klicka här för att få en översikt över vad rollerna gör.

Nyckelord:

Roll Kund Admin Standard Moderator tillåta rum roller