Efter en uppdatering av webbläsaren blir filnedladdning automatiskt blockerad i Verji.

Detta är ett webbläsarproblem, tyvärr har de valt att göra detta lite synligt för användarna.

Var medveten om att detta kan framkallas genom att klicka mer än en gång på samma nedladdningsknapp, eftersom detta får Verji att starta dekrypteringen flera gånger och detta gör att samma fil försöker sparas flera gånger.

Chrome

I Chrome visas en ikon i adressfältet med en nedladdningspil och ett rött kryss.

När du klickar på denna ikon får du upp alternativ som gäller nedladdningar, tryck på Hantera.

Lägg till client.prod.verji.app under Webbplatser som får ladda ner flera filer automatiskt.

Edge I Edge visas en ikon längst upp till höger bredvid ditt profilnamn.

Tryck på Behåll för att öppna/spara filen.

För att godkänna allt som laddas ner i Verji öppna länken Sekretess, sökning och tjänster (öppnas i ny flik).

Klicka på Undantag och Lägg till en webbplats, lägg till client.prod.verji.app.

Nyckelord: Blockerade filer, nedladdning bilaga fil ladda ner dubbelklicka hämta