Aktivering må gjøres på PC eller Mac.

Du har mottatt en registrerings-lenke for å aktivere din Verji bruker. Under kan du se en kort video eller lese en steg-for-steg guide for hvordan du registrerer deg med BankID og Vipps.

Steg for steg guide

1. Åpne lenken du har fått tilsendt.
  2. Etter å ha åpnet siden så må du trykke på legitimer deg med bankID.
  3. Gå igjennom bankID-autentisering.
  4. Når du er ferdig med bankID-autentiseringen kommer du til en side som sier at bankID-legitimering fullført.
  5. Trykk på gå til Vipps-innlogging.
  6. Skriv inn mobilnummeret ditt og trykk neste.
  7. Du må nå åpne Vipps på mobilen.
  8. Inne på vipps må du velge samme ikon eller tall som viser på dataskjermen.
  9. Hvis det står øverst at du skal skrive inn firma så må du fylle inn firmanavnet til bedriften din, og organisasjonsnummeret om det ikke kommer opp automatisk.
  10. Fyll inn e-post og telefonnummer.
    • VIKTIG! kontroller at det er den korrekte e-posten adressen du ønsker å knytte til din Verji bruker.
    • Denne vil du motta e-post varsler på, dersom du har uleste meldinger eller filer
  11. Trykk så på fullfør registrering.

Etter du har registrert deg kan du og benytte Verji app for mobil og nettbrett

Verji – Android enheter via Google Play

Verji - Apple enheter via App Store

Stikkord:

Registrasjon konto Vipps bankID lage autentisering