Nå har Vipps-pålogging kommet til Verji. Det vil nå være mulig å registrere seg med bankID og Vipps, og bruke Vipps som innloggingsmetode for din Verji-bruker. Det vil også være mulig for eksisterende brukere å knytte sin Vipps-konto opp mot Verji og bruke Vipps som innloggingsmetode.

For å legge til Vipps-innlogging på din eksisterende konto følger denne guiden her

legg til Vipps pålogging på eksisterende konto

Hvis du skal lage en ny konto med Vipps og ønsker veiledning på hvordan man gjør dette så følger du guiden her

Registering med BankID og Vipps

For å lage en registeringslenke for å invitere klienter inn på Verji se her

Hvordan lage en registeringslenke

Stikkord

Vipps pålogging bankID ny innlogging in inn logging