Opprette invitasjonslenker gjør du kun en gang og gjøres på få minutter.
Når lenken er opprettet gjenbruker du den, basert på hvilken kontakt-type du skal invitere.

For å lage en registeringslenke må du:

1. Åpne Verji
  2. Klikk på Navnet ditt øverst i venstre hjørne
  3. Klikk på "Administrasjonsportal" i nedtrekks-menyen
  4. Klikk på "Invitations" i venstre sidemeny fra den nye fanen som åpnet administrasjonsportalen
  5. Klikk på "Invitations with BankID"
  6. Klikk på "Create New registrations link"
  7. Du får opp et vindu med 4 valg.
    1. Link name - Angi navn lenken skal ha i portalen.
      Et eksempel kan være "Ola Olsen - Firmainvitasjoner".
      Dine kontakter vil kunne se hvilket navn du gir lenken når de registrerer seg.
    2. Inviting user - Du velger hvem som er eier av lenken og hvem som blir synlig for kontakten som registrerer seg
      Denne vil da være synlig under kategorien "Personer/Persons" i Verji.
      Her kan superbrukeren "Primary Contact Person" velge alle ansatte
      Ansatte med administrasjonsrettigheter kan kun velge seg selv.

3. Onboarding Kind - Hvilken lenke-type skal opprettes
      1. Company - lenketype som benyttes når du skal invitere en kontakt som representerer et selskap
      2. Person -  lenketype som benyttes når du skal invitere en kontakt som representerer seg selv som privatperson
    4. All registrations must be approved - Siste valget er om linken skal ha auto approval eller ikke.
      1. Hvis auto approval er slått , manuelt godkjenner du alle som har registrert seg
      2. Hvis auto approval er av, vil den første brukeren som registrerer seg med lenken, automatisk bli godkjent, resterende brukere må fortsatt godkjennes manuelt.

8. Klikk på "Create" og lenke blir generert
  9. Lenken er nå klar til bruk og du kan masse invitere alle dine kontakter
    Hvordan sende invitasjons-lenke med BankID autentisering

Stikkord

Vipps link lenke registrerings link ny bruker med vipps invitere