Error: Unable to identify User. Hva skal du gjøre nå dette skjer.

Når du prøver å bytte e-postadresse på Verji-brukeren din og du får opp denne meldingen:

Det er det noen viktige punkter du må følge når du endrer e-postadresse:

1. Dette må gjøres på samme enhet, altså du kan ikke bruke skifte e-post adressen på pc-en og bekrefte med telefonen.
  2. Dette må også gjøres på samme nettleser, du åpner opp en ny fane og logger innpå e-post adressen du vil bytte til og hvor du mottatt verifiseringse-posten.

Dette skjer på grunn at det er et sikkerhetstiltak.

Stikkord: Feilmelding, Error, Unable, Identify user, Epost, addresse, bytte, forandre, skifte, Email, feil,