Fel: Kunde inte identifiera användaren. Vad ska du göra när detta inträffar.

När du försöker byta e-postadress på din Verji-användare och du får upp detta meddelande:

Det finns några viktiga punkter du måste följa när du ändrar e-postadress:

1. Detta måste göras på samma enhet, det vill säga du kan inte använda byta e-postadressen på datorn och bekräfta med telefonen.

2. Detta måste också göras i samma webbläsare, du öppnar en ny flik och loggar in på e-postadressen du vill byta till och där du har mottagit verifieringsmejlet.

Detta händer på grund av att det är en säkerhetsåtgärd.

Nyckelord: Felmeddelande, Error, Unable, Identifiera användare, E-post, adress, byte, ändra, skifta, Email, fel