Vi anbefaler at du sjekker følgende punkter

1. Ligger e-posten i søppel-e-posten din?
    1. Emnefelt "Personnavn har invitert deg til en samtale i den sikre kommunikasjonsløsningen Verji"
    2. Vi anbefaler at du legger avsenderkontakten til som godkjent kontakt slik at dette ikke gjentar seg
    3. Hvis invitasjonen ikke ligger her ber vi deg sjekke om avsender har invitert deg korrekt e-postadresse

2. Har din e-postserver sperringer for avsendere som inneholder service@
    1. Opphev sperring for service@verji.com
    2. Dersom avsender har invitert deg med korrekt e-post adresse, kontakt Verji support på service@verji.com eller telefon 90532454, tastevalg 3

Stikkord:

Invitasjon invitasjons E-post ny bruker