Vi rekommenderar att du kontrollerar följande punkter

1. Ligger e-posten i din skräppost?

1. Avsändare: service@verji.com

2. Ämnesraden "Personnamn har bjudit in dig till en konversation i den säkra kommunikationslösningen Verji"

3. Vi rekommenderar att du lägger till avsändaren som en godkänd kontakt för att undvika att detta upprepas

4. Om inbjudan inte finns där, ber vi dig kontrollera om avsändaren har bjudit in dig med rätt e-postadress

2. Har din e-postserver blockerat avsändare som innehåller service@

1. Upphäv blockeringen för service@verji.com

2. Om avsändaren har bjudit in dig med rätt e-postadress, kontakta Verji support på

service@verji.com eller telefon 90532454, tryckval 3

Nyckelord:

Inbjudan inbjudnings E-post ny användare