Dersom man ønsker å fjerne en bruker anbefaler vi å tenke gjennom følgende ting først.

1. Har jeg lagringsverdig informasjon med denne brukeren i Verji som jeg må ta vare på?
  2. Dersom svaret er Nei, utfører du følgende handlinger.

Fjerne bruker fra et rom

Fjerne bruker fra Personer

Da vil personen stå som (was+personnavn).

Du kan da sette denne personkontakten på lav prioritet om du har lagringsverdig informasjon som du må ta vare på.

Hvis ikke kan du da forlate rommet og det vil da legge seg som historisk.

NB! Forlatte rom kan du ikke komme inn i med mindre du inviteres inn av motpart.

Er det ingen lagringsverdig informasjon kan du velge glem rom.

Stikkord:
Ta bort slette fjerne bytte ut person rom personer rommene