Om du vill ta bort en användare rekommenderar vi att du överväger följande först:

1. Har jag lagringsvärd information med denna användare i Verji som jag måste bevara?

2. Om svaret är Nej, utför du följande steg:

Ta bort användare från ett rum

Ta bort användare från Personer

Då kommer personen att stå som (was+personnamn).

Du kan då sätta denna personkontakt på låg prioritet om du har lagringsvärd information som du måste bevara. Om inte, kan du lämna rummet och det kommer då att bli historiskt.

OBS! Lämnade rum får du inte tillgång till igen om du inte blir inbjuden av en motpart. Endast användare med admin-roll i rummet kan bjuda in dig på nytt.

Om det inte finns någon lagringsvärd information kan du välja att glömma rummet.

Nyckelord:

Ta bort, radera, ta bort, byta ut, person, rum, personer, rummen