Det er to forskjellige ting som kan være årsaken til at dette skjer

1. Nettleser blokkerer nedlasting.
  2. Ny Verji oppdatering.

Nettleser blokkerer nedlasting

Etter en oppdatering av nettleser blir filnedlasting automatisk blokkert i Verji.

Dette er et nettleser problem, uheldigvis har de valgt å gjøre dette lite synlig for brukerne.

Vær oppmerksom på at en kan provosere frem dette ved å klikke mer enn en gang på på samme nedlastings knapp, da dette får Verji til å starte dekrypteringen flere ganger og dette gjør at samme fil forsøkes lagret flere ganger.

Chrome

I Chrome vises et ikon i adresselinja med en nedlastingspil og ett rødt kryss.

Når en klikker på dette ikonet får en opp valg som gjelder nedlastinger, trykk Administrer.

Legg til client.prod.verji.app under Nettsteder som har lov til å laste ned flere filer automatisk.

Edge

I Edge vises et ikon øverst til høyre ved siden av profil-navnet ditt.

Trykk Behold for å åpne/lagre filen.

For å godkjenne alt som lastes ned i Verji åpne lenken Personvern, søk og tjenester (åpnes i ny fane).

Klikk Unntak og Legg til et nettsted, legg inn client.prod.verji.app

Verji oppdatering

Når Verji oppdateres vil det i noen tilfeller ligge igjen deler av den gamle versjonen lokalt på PC-en din (lagret i nettleser hurtigbuffer), disse vil over tid bli erstattet av nyere versjoner av Verji.
Dette er egentlig ikke et Verji problem, men nettleser problematikk.

Dersom du ikke får lastet ned vedlegg etter at Verji har blitt oppdatert kan det være du må du foreta en hard innlasting, dette gjøres ved å trykke F-12 for å få opp konsoll på nettsiden. Deretter høyreklikker du på last inn på nytt knappen (1) og velger kjør en hard nyinnlasting (2). Du kan etterpå trykke F-12 en gang til for å få vekk konsoll vinduet.

Du kan også bruke snarveien til dette som er "CTRL + SHIFT+ R"

Chrome

1.

2.

Edge

I Edge må en i noen tilfeller velge DevTools.

Deretter samme fremgangsmåte som for Chrome.

1.

2.

Stikkord:
Vedlegg ikke feil dokument dokumentet dokumentene laste ned laste opp oppdater oppdatering nettleserproblem browserproblem teksten hopper