Dersom filen kun forhåndsvises kan man endre innstillingene som er satt opp i din nettleser.
Eksempelet under viser for nettleseren Mozilla Firefox.

• Gå inn i "Innstillinger" med å trykke på ikonet oppe til høyre i nettleseren din.
  • Trykk på "Innstillinger"

• Rull ned til "Filer og programmer"
  • Velg filtypen som du vil lagre og ikke åpne automatisk (vanligvis PDF)
  • Trykk på "Åpne i Firefox" (ved siden av filtypen) og endre det til "Spør Alltid"

Stikkord:

fil forhåndsvis preview    trykker dekrypter    lagre    lagret    ny fane