Om filen endast förhandsvisas kan du ändra inställningarna som är konfigurerade i din webbläsare.

Exemplet nedan visar för webbläsaren Mozilla Firefox.

• Gå till "Inställningar" genom att klicka på ikonen uppe till höger i din webbläsare.
  • Tryck på "Inställningar".

• Bläddra ner till "Filer och program".
  • Välj filtypen som du vill spara och inte öppna automatiskt (vanligtvis PDF).
  • Tryck på "Öppna i Firefox" (bredvid filtypen) och ändra det till "Fråga alltid".

Nyckelord:

fil, förhandsgranska, förhandsvisning, tryck, dekryptera, spara, sparad, ny flik