Anställda som har blivit inbjudna till Verji måste få sitt användarnivå ändrat för att få utökade rättigheter och kunna utföra fler administrativa åtgärder.

Se videon eller följ den skriftliga guiden nedan.

Följ dessa steg för att ändra användarnivå:

1. Öppna Verji.

2. Klicka på ditt namn längst upp i vänstra hörnet.

3. Välj "Portal" i rullgardinsmenyn.

4. Klicka på "Företag" till vänster på skärmen.

5. Klicka på "KONTAKTER".

6. Vald inbjudningsmetod och anslutning kommer att ändra visningen.

• Personer inbjudna med "Företag"-länken visas under företagsnamnet personen är ansluten till.
  • Personer inbjudna med "Person"-länken visas som personens namn.

7. Klicka på "Öppna" när du har hittat rätt företag/person.

8. Klicka på "Ändra användartyp".

9. Bekräfta att rätt alternativ är valt genom att klicka på "Ändra användartyp".

Användaren har nu fått sitt användarnivå ändrat och har utökade rättigheter.

Användaren kommer bland annat kunna:

Nyckelord: Administratörsåtkomst, omtilldela, anställd, ändra användartyp, ändra roll