För att ta bort en användare permanent måste detta rapporteras till Verji supportteam.

Användaren du vill ta bort kan vara kopplad till flera företag. För att inte användaren ska förlora sitt konto kommer supportteamet att kontrollera detta innan kontot tas bort.

Vad bör du göra innan du kontaktar Verji supportteam?

Kontrollera om det finns lagringsvärd information som är kopplad till kontot enligt lagkrav m.m. Allt som finns på kontot kommer att tas bort permanent utan möjlighet till återställning.

Rapportera ärendet till Verji supportteam

1. Öppna Verji och klicka på frågetecknet uppe i högra hörnet

2. Klicka på rapportera ärende här i popup-fönstret

3. I ärendet måste du ange:

• Vilket företag du representerar
  • Namn och e-postadress för användarkontot du vill ta bort
  • Varför du vill ta bort kontot
  • Att du bekräftar att lagringsvärd information har exporterats/lagrats

4. Innan du klickar på "Skicka", verifiera en gång till att allt som ska lagras har lagrats När alla ovanstående steg är utförda kan du skicka in ärendet

Verji supportteam behandlar ärendet

Efter att ärendet har rapporterats kommer vi att granska det aktuella kontot. Detta kommer att resultera i en av två händelser:

1. Om kontot är kopplat till andra företag än ditt, kommer vi att ta bort kopplingen som användaren har till ditt företag så att ni inte kan se varandra.

2. Om kontot endast är kopplat till ditt företag, kommer vi att ta bort det permanent.

Nyckelord:

Ta bort konto, Ta bort användare, Radera konto, Radera användare