Länk till Verji-meddelande och bilaga är en mycket användbar funktion där man kan få integrationsfunktionalitet genom att använda dra-och-släpp av länkar som du vill dela i Verji eller externt. Denna metod fungerar i många andra applikationer och facksystem. Innehållet är då säkert lagrat och krypterat i Verji, samtidigt som du gör det tillgängligt från dina andra system.

Länkar till Verji-meddelanden är helt säkra att skicka eftersom det endast är de som är deltagare i den krypterade personkonversationen eller det krypterade rummet du delar från, som har tillgång till meddelandet/filen.

För en videoguide, se här. För en skriftlig guide, se under videon.

Det finns två sätt att skapa länk till Verji-meddelanden och bilagor:

1. Kopiera och klistra in:
  • Högerklicka på tidpunkten och välj Kopiera länkadress i Verji.
  • Högerklicka där du vill ha länken och välj Klistra in.

2. Dra och släpp:

• Vänsterklicka och dra tidpunkten i Verji.
  • Släpp vänsterknappen där du vill ha länken.

Detta kan till exempel göras i Outlook-kalendern om du har ett konfidentiellt dokument som mötesdeltagare måste läsa igenom före mötet. Normalt skickas detta i Outlook-möten okrypterat och skickas som vanlig e-post, vilket kan fångas upp av utomstående.

Ett annat exempel kan vara en bilaga du har mottagit i Verji som du vill dela krypterat till ett facksystem som en anteckning.

Nyckelord:

krypterad länk, länk, dela, extern, externt