Om man har klienter som man ikke lengre har et kundeforhold så til er det mulig å fjerne knytningen til klienten imot firmaet ditt. Dette gjør man i administrasjonsportalen.

Eventuelt kan du be oss hos Verji fjerne den for deg. Følg denne lenken for å se hvordan: Slette bruker fra Verji

Steg for steg - fjerne tilknytning til klient

1.  Trykk på visningsnavnet ditt oppe i venstre hjørne for å få opp dropdown-menyen.
  2.  Trykk på administrasjonsportal.
  3.  Administrasjonsportalen åpner seg i en ny fane.

Inne i Administrasjonsportalen

1. Trykk på Company i menyen til venstre.
  2. Trykk på "orgs and projects"  nede til høyre.
  3. Du vil nå se en liste over alle dine inviterte klienter.
  4. Er kunden invitert via en Company-registreringslenke finner du brukeren under bedriftsnavnet til klienten.
  5. Er brukeren invitert med Person-lenke så finner du personen på navnet sitt i listen.
  6. Trykk på "open" på Firma/Person.
  7. Er det en kleintbedrift må du finne rett person under listen som kommer opp. Trykk "Open" på den aktuelle klienten.
  8. Trykk remove. Her er det viktig at du ikke trykker på reassign. Da vil kunden bli lagt inn som administrator i firmaet ditt.
  9. En boks vil nå dukke opp, den ber deg bekrefte valget ditt og gir deg beskjed om at valget ditt er permanent og kan ikke omgjøres. Trykk på den grønne "remove"-knappen. Klienten er ikke lengre knyttet opp mot firmaet ditt.