Generellt

1. Tryck på ditt namn längst upp till vänster.

2. Tryck på "Alla inställningar"

Profil

Visningsnamn

Visningsnamn är det namn som dina kontakter ser på din användarprofil. Det fylls automatiskt i med det namn som angavs i din inbjudan. Du kanske har flera mellannamn eller föredrar en förkortad version av ditt namn. Du kan då ändra ditt visningsnamn från "Lars Erling Hansen Rosberg" till "Lars Rosberg". Att ändra ditt visningsnamn påverkar inga andra funktioner i Verji.

Hur man ändrar visningsnamn

• Klicka i rutan där ditt visningsnamn står.
  • Ta bort det befintliga namnet och ersätt det med ditt önskade visningsnamn.
  • Klicka på den gröna "Spara"-knappen.

Användarnamn

Ditt användarnamn skapades när din kontakt bjöd in dig för första gången.

Användarnamn kan inte ändras. Ditt användarnamn visas med blå text precis under visningsnamnet och ser ut så här: @exempelnamn:prod.verji.app.

Om du blir ombedd om användarnamn eller användar-ID är det detta användarnamn som efterfrågas.

Profilbild

Till höger om visningsnamnet finns ett runt fält där du kan ladda upp din profilbild.

Vid skapandet av din Verji-användare får du en färgad cirkel med den första bokstaven i ditt namn. Denna kan ändras till din egen profilbild. Detta gör det enklare och snabbare för dina kontakter att identifiera dig i kontaktlistan.

Hur man ändrar profilbild

Klicka på det runda fältet.

Välj bild från din dator och ladda upp den.

Klicka på den gröna "Spara"-knappen.

Språk och region

Här kan du ändra ditt språk till något annat.

Klicka på rutan under Språk och region Välj önskat språk

Nyckelord

Visningsnamn användarnamn namn profilbild profil bild generellt inställningar