I administrationsportalen utför man det mesta som är relaterat till användarhantering, inbjudningar, ditt företag, klientorganisationer och säkerhetspaketet.

Om du inte har tillgång till alla funktioner i administrationsportalen, har din användare inte de nödvändiga rättigheterna och licensen för att utföra åtgärden. Kontakta din chef eller Verjis supportteam så hjälper vi dig att få rätt behörigheter.

Hem

Här har du en översikt över alla val i portalen med en kort förklaring under och tillhörande hjälpdokument.

Inbjudningar

I Verji kan du bjuda in dina kontakter med BankID eller utan BankID.

Med BankID

Här kan du skapa inbjudningslänkar.

Skicka ut inbjudningslänk med BankID-autentisering.

Godkänna användare registrerade med BankID och Vipps.

Utan BankID

Kontrollera status för kontakter inbjudna utan BankID.

Skicka inbjudan till kontakt på nytt.

Företag

Här kan du se och ändra företagsinformationen.

Klientorganisationer

Här kan du se och justera andra användares inställningar.

Säkerhetspaket

Säkerhetspaketet är en länk till Verjis säkerhetspaket.

Nyckelord:

Portal inbjudan återinbjudan skapa återaktivera aktiverad status godkänna BankID länk inbjuda bjuda in på nytt