Detta är en videohandledning om hur du skapar ett nytt rum i Verji (Den är för närvarande endast på norska). För en skriftlig guide, se under videon.

Hur du skapar ett rum i Verji.

När du vill skapa ett nytt rum, titta till kolumnen på vänster sida som innehåller dina kontakter och rum.

1. Klicka på + -tecknet bredvid Rum, som visas på bilden nedan.

2. Skriv namnet du vill att rummet ska ha, vilket ämne det har (valfritt) och klicka på "skapa nytt rum".
  3. När rummet har skapats kommer det att visas i kolumnen till vänster.

Se även:

Ruminställningar - Roller och behörigheter i rum

Bjuda in användare till ett rum

Taggar:

Skapa nytt Rum privat rum