I Verji kan man endre tillatelser for hva en bruker kan gjøre i et "rom".

For å endre på tillatelser i et rom, må man ha administrator-rettigheter.

Personen som oppretter et "rom", blir automatisk satt som administrator.

• Send meldinger
    • Hvilken tillatelse som kreves for å sende meldinger
  • Forvalgt rolle
    • Alle nye brukere som inviteres inn i et rom får denne tildelte rollen
    • Basert på dine valg under, endres tillatelsene for hva brukerne kan utføre i rommet
  • Inviter brukere
    • Rollen som kreves for å invitere nye brukere inn i rommet
  • Endre innstillinger
    • Rollen som kreves for å endre innstillinger i rommet
  • Spark ut brukere
    • Rollen som kreves for å sparke ut brukere fra rommet. En bruker som er sparket ut kan inviteres inn igjen i rommet av deltakere som er autorisert til å invitere brukere
  • Utesteng brukere
    • Rollen som kreves for å utestenge brukere fra et rom. En utestengt bruker kan kun inviteres tilbake fra den som har utestengt brukeren
  • Slette meldinger
    • Rollen som kreves for å slette meldinger
  • Varsle alle
    • Rollen som kreves for å varsle spesielt om en melding. Ved å starte en melding med «@room» vil alle i rommet bli varslet spesielt om denne meldingen. På individuelle innstillinger er det et valg for å deaktivere slike varsler
  • Endre rommets Avatar
    • Rollen som kreves for å endre rommets avatar
  • Endre rommets navn
    • Rollen som kreves for å endre rommets navn
  • Endre tillatelser
    • Rollen som kreves for å endre innstillinger i rommet
  • Endre samtaletema
    • Rollen som kreves for å endre samtaletema i rommet

Klikk her for å gå til artikkel for hvordan du endrer tillatelser til en bruker.

Stikkord:

Tillatelse Økte rettigheter Gi tilgang  Customer    Admin    Standard    Moderator    tillate    rommene roller