• Skicka meddelanden
    • Vilken behörighet som krävs för att skicka meddelanden.

• Standardroll
    • Alla nya användare som bjuds in i ett rum får denna tilldelade roll.
    • Baserat på dina val nedan, ändras behörigheterna för vad användarna kan utföra i rummet.
  • Bjuda in användare
    • Rollen som krävs för att bjuda in nya användare i rummet.

• Ändra inställningar
    • Rollen som krävs för att ändra inställningar i rummet.

• Sparka ut användare
    • Rollen som krävs för att sparka ut användare från rummet. En användare som sparkas ut kan bjudas in igen av deltagare som är auktoriserade att bjuda in användare.

• Blockera användare
    • Rollen som krävs för att blockera användare från ett rum. En blockerad användare kan endast bjudas in tillbaka av den som har blockerat användaren.

• Ta bort meddelanden
    • Rollen som krävs för att ta bort meddelanden.

• Notifiera alla
    • Rollen som krävs för att notifiera särskilt om ett meddelande. Genom att starta ett meddelande med «@room» kommer alla i rummet att bli särskilt notifierade om detta meddelande. På individuella inställningar finns ett val för att inaktivera sådana notifieringar.

• Ändra rummets avatar
    • Rollen som krävs för att ändra rummets avatar.

• Ändra rummets namn
    • Rollen som krävs för att ändra rummets namn.

• Ändra behörigheter
    • Rollen som krävs för att ändra inställningar i rummet.

• Ändra samtalsämne
    • Rollen som krävs för att ändra samtalsämne i rummet.

Nyckelord:

Behörighet, öka rättigheter, ge tillgång, kund, admin, standard, moderator, tillåta, rummen, roller