Denne metoden gir deg mulighet til å invitere mange kontakter om gangen.
Invitasjonen blir sendt av deg via valgfri kommunikasjonsmetode.

Fremgangsmåte

Dersom du ikke har tilgang til å utføre stegene over, har du ikke de nødvendige rettigheter for å utføre handlingen.
Ta kontakt med din leder eller Verji support-team via support@verji.com

Stikkord:
BankID, Bank-ID, invitasjon, invitere, opprette, aktivere, ny bruker, ny kontakt, lenke invitasjon