Om du har klienter som du inte längre har ett kundförhållande med kan du ta bort kopplingen till klienten från ditt företag. Detta görs i administrationsportalen.

Du kan också be oss på Verji att ta bort den åt dig.

Steg-för-steg: Att ta bort en klientkoppling

1. Klicka på ditt visningsnamn. Tryck på ditt visningsnamn uppe till vänster för att få upp dropdown-menyn.
  2. Välj Administrasjonsportal.
  3. Administrationsportalen öppnas i en ny flik.

Detta görs i administrationsportalen

1. klicka på Company i menyn till vänster.
  2.  Tryck på "orgs and projects" längst ner till höger.
  3. Du ser nu en lista över alla dina inbjudna klienter.
  4. Om klienten bjöds in via en Company-registreringslänk, hittar du användaren under klientens företagsnamn.
  5. Om användaren bjöds in med en Person-länk, hittar du användaren på namnet i listan.
  6. Klicka på "open" på Firma/Person.
  7. Om det är ett litet företag måste du hitta rätt person under listan som dyker upp. Tryck på "Open" på den aktuella klienten.
  8. Tryck på "remove". Det är viktigt att du inte trycker på "reassign". Då kommer klienten att läggas till som administratör i ditt företag.
  9. En ruta dyker nu upp och ber dig bekräfta ditt val. Du informeras om att valet är permanent och inte kan ångras. Tryck på den gröna "remove"-knappen. Klienten är nu inte längre kopplad till ditt företag