Dersom Verji ser ut som bildet til høyre på din mobil, betyr det at du ikke bruker Verji-appen vår.

Verji appen er tilpasset for mobil og nettbrett.

For å laste ned Appen må du gå til App store eller Play store og deretter søke etter Verji.

Basert på din telefonenhet laster du ned Verji på følgende måte:

Via play butikken på android

1. Åpne play butikken
  2. Søk etter Verji
  3. Trykk installer
  4. Vent til installasjonen er ferdig
  5. Åpne Verji-appen
  6. Logg inn på Verji

Via App store på Iphone,

1. Åpne opp app store
  2. Søk opp Verji
  3. Trykk på Hent, der må du kanskje inn med AppleID passord
  4. Appen starter da og laste ned, og du kan åpne den når den er ferdig
  5. Logg inn på Verji

Etter innlogging på Verji-appen vil det se ut som bildene under.

ANDROID                                                                                        IPHONE

Direkte meldinger              Rom
     Hjem         Favoritter         Folk              Rom

Tags: Android iphone ios vanskelig lese utydelig halve skjermen halv mobil app nettbrett tablet visning ipad