Om Verji ser ut som bilden till höger på din mobil, betyder det att du inte använder Verji-appen.

Verji-appen är anpassad för mobil och surfplatta.

Att ladda ner Verji-appen

För att ladda ner appen, gå till App Store eller Play Store och sök efter Verji. Beroende på din enhet kan du ladda ner Verji på följande sätt:

På Android via Play Butiken:

1. Öppna Play Butiken.
  2. Sök efter "Verji".
  3. Tryck på "Installera".
  4. Vänta tills installationen är klar.
  5. Öppna Verji-appen.
  6. Logga in på Verji.

På iPhone via App Store:

1. Öppna App Store.
  2. Sök efter "Verji".
  3. Tryck på "Hämta". Du kan behöva ange ditt Apple ID-lösenord.
  4. Appen laddas ner och installeras automatiskt.Öppna Verji-appen.
  5. Logga in på Verji.

Efter att du har loggat in i Verji-appen kommer den att se ut som bilderna nedan.

ANDROID
IPHONE
Direkte meddelanden
Rum
Hem
Favoriter
Folk
Rum

Taggar: Android iphone ios svårt att läsa otydlig halv skärm halva mobil app surfplatta visning ipad