Jeg får ikke opp login siden til Verji via Samsung telefonen min

Samsung internett er en nettleser som Verji ikke har fullstendig støtte for.
Noen eldre versjoner bruker utdatert nettleserteknologi og for å bevare høy sikkerhetskrav bør du endre standard nettleser og ha oppdatert til ny versjon av denne til en av følgende støttede nettlesere.

1. Chrome
  2. Edge
  3. Safari
  4. Firefox

Her er løsningsforslag til hvordan du bytter standardnettleser

Endre standard nettleser på Samsung telefon

Stikkord:

samsung internett mobil telefon nettleser browser logge på login pålogging