Jag får inte upp inloggningssidan till Verji via min Samsung-telefon

Samsung Internet är en webbläsare som Verji inte har fullständigt stöd för. Vissa äldre versioner använder föråldrad webbläsarteknologi och för att upprätthålla hög säkerhetsstandard bör du ändra standardwebbläsare och uppdatera till den senaste versionen av en av följande stödda webbläsare:

1. Chrome
  2. Edge
  3. Safari
  4. Firefox

Här är förslag på hur du byter standardwebbläsare:

Ändra standardwebbläsare på Samsung-telefon

Nyckelord:

samsung internet mobil telefon webbläsare browser logga in inloggning