Dette dokumentet beskriver hvordan man aktiverer en bruker når man får et brukernavn og passord tilsendt til deg.

Hvordan aktiverer jeg Verji

For en skriftlig guide se under videoen

1. Gå til e-posten din og finn invitasjonen tilsendt fra følgende avsender: service@verji.com
    I emnefeltet står det:

"Personnavn" har invitert deg til en samtale i den sikre kommunikasjonsløsningen Verji
  2. I e-posten har du et brukernavn og midlertidig passord som skal benyttes
  3. Kopier brukernavnet ditt (dobbeltklikk til det er markert, høyreklikk, velg "kopier")
  4. Trykk på lenken 1 gang "Enkeltklikk her for å aktivere brukeren din (viktig at du ikke dobbeltklikker)"
  5. Du skal nå stå inne på nettsiden https://prod.verji.app
  6. Lim inn brukernavnet ditt i feltet "brukernavn" (Trykk i feltet, høyreklikk og velg "lim inn")
  7. Gå til e-posten din igjen
  8. Kopier midlertidig passord (dobbeltklikk til det er markert, høyreklikk, velg "kopier")
  9. Gå til fanen i nettleseren din som har navnet "Verji"
  10. Lim inn det midlertidige passordet i feltet "passord" (Trykk i feltet, høyreklikk og velg "lim inn")
  11. Trykk "Logg inn"
  12. Du har nå kommet til aktiveringsbildet hvor du må verifisere deg
  13. Du har mottatt en ny e-post
  14. Du har mottatt SMS kode dersom personen som inviterte deg har valgt dette
  15. Gå til din e-post og finn e-posten fra service@verji.com  med emnefeltet "Verji aktiveringskode"
  16. Kopier aktiveringskoden din (dobbeltklikk til det er markert, høyreklikk, velg "kopier")
  17. Gå til fanen i nettleseren din som har navnet "Verji"
  18. Lim inn aktiveringskoden ditt i feltet "E-post-kode" (Trykk i feltet, høyreklikk og velg "lim inn")
  19. Skriv inn mottatt SMS kode i feltet "SMS-kode" dersom dette er påkrevd
  20. Du skal nå lage et nytt passord i feltet "nytt passord" som må inneholde
    • Minimum lengde på 8 tegn
    • Ha store og små bokstaver
    • Tall
    • Spesialtegn som f.eks ! ? : + -
  21. Skriv inn det nye passordet på ny i feltet "bekreft passord"
  22. Bekreft brukeravtale
  23. Trykk "Aktiver"
  24. Du har aktivert ferdig og blir sluppet inn i Verji
  25. Godta eventuelle rom invitasjoner som ligger i listen til venstre
  26. Bokmerk nettsiden https://prod.verji.app, så har du den tilgjengelig til neste gang du skal benytte Verji

Stikkord:
Aktivere aktivering bruker ny bruker installere aktiveringskode sms kode invitere invitert starte komme i gang