Detta dokument beskriver hur man aktiverar en användare när man får ett användarnamn och lösenord skickat till sig.

Hur aktiverar jag Verji

För en skriftlig guide, se under videon

1. Gå till din e-post och hitta inbjudan skickad från följande avsändare: service@verji.comI ämnesfältet står det: "Personnamn" har bjudit in dig till en konversation i den säkra kommunikationslösningen Verji
  2. I e-posten har du ett användarnamn och ett tillfälligt lösenord som ska användas
  3. Kopiera ditt användarnamn (dubbelklicka tills det är markerat, högerklicka, välj "kopiera")
  4. Klicka på länken en gång "Enkelklicka här för att aktivera din användare (viktigt att du inte dubbelklickar)"
  5. Du ska nu vara på webbplatsen https://prod.verji.app
  6. Klistra in ditt användarnamn i fältet "användarnamn" (klicka i fältet, högerklicka och välj "klistra in")
  7. Gå tillbaka till din e-post
  8. Kopiera det tillfälliga lösenordet (dubbelklicka tills det är markerat, högerklicka, välj "kopiera")
  9. Gå till fliken i din webbläsare som heter "Verji"
  10. Klistra in det tillfälliga lösenordet i fältet "lösenord" (klicka i fältet, högerklicka och välj "klistra in")
  11. Klicka på "Logga in"
  12. Du har nu kommit till aktiveringsbilden där du måste verifiera dig
  13. Du har fått ett nytt e-postmeddelande
  14. Du har fått en SMS-kod om personen som bjöd in dig har valt detta
  15. Gå till din e-post och hitta e-postmeddelandet från service@verji.com med ämnesfältet "Verji aktiveringskod"
  16. Kopiera din aktiveringskod (dubbelklicka tills det är markerat, högerklicka, välj "kopiera")
  17. Gå till fliken i din webbläsare som heter "Verji"
  18. Klistra in din aktiveringskod i fältet "E-post-kod" (klicka i fältet, högerklicka och välj "klistra in")
  19. Ange den mottagna SMS-koden i fältet "SMS-kod" om detta krävs
  20. Du ska nu skapa ett nytt lösenord i fältet "nytt lösenord" som måste innehålla:
  • Minsta längd på 8 tecken
  • Stora och små bokstäver
  • Siffror
  • Specialtecken som t.ex. ! ? : + -
  1. Ange det nya lösenordet igen i fältet "bekräfta lösenord"
  2. Bekräfta användaravtalet
  3. Klicka på "Aktivera"
  4. Du har nu aktiverat och kommer in i Verji
  5. Godkänn eventuella ruminbjudningar som finns i listan till vänster
  6. Bokmärk webbplatsen https://prod.verji.app, så har du den tillgänglig nästa gång du ska använda Verji

Nyckelord:

Aktivera aktivering användare ny användare installera aktiveringskod sms-kod bjuda in inbjuden starta komma igång