Hur man tar bort eller raderar person-rum och rum

OBS! Exportera kommunikationen från rummet först om du har lagringsvärd information här innan du lämnar/raderar rummet.

1. Tryck på rummet i menyn till vänster

2. Tryck på ikonen med 3 prickar bredvid rumnamnet

3. Välj "Lämna rummet"

4. Du får en varning som frågar om du är säker på att du vill lämna rummet OBS! Du kommer inte ha tillgång till rummet igen om du inte blir inbjuden av en annan deltagare i rummet

5. Rummet kommer att läggas under kategorin "Historisk" i menyn till vänster

6. Tryck på rummet som lämnades, under kategorin "Historisk"

7. Tryck på ikonen med 3 prickar bredvid rumnamnet

8. Välj "glöm rummet" för att ta bort rummet permanent för din användare

Nyckelord:

ta bort, rum, radera, historisk, lämna, förlora