Sjekk om automatisk oversettelse står på i din nettleser. Informasjonen finnes normalt under innstillinger.

• Klikk på de 3 prikkene oppe i høyre hjørne i nettleseren
  • Klikk på innstillinger i dropdown menyen
  • Klikk på språk
  • Slå av "Tilby oversettelse av sider som er på et språk jeg ikke leser"
  • Nå skal ikke teksten bli automatisk oversettet.

Grunnen til at dette kan skje er at du kan ha endret nettleser fra forrige gang du var inne i Verji der autooversettelsen da står på, du må da ta denne av.

Stikkord:
Oversettelse, Feil med oversettelse, Oversettelse i nettleser