Kontrollera om automatisk översättning är påslagen i din webbläsare. Informationen finns normalt under inställningar.

* Klicka på de 3 prickarna uppe i högra hörnet i webbläsaren

* Klicka på inställningar i dropdown-menyn

* Klicka på språk

* Stäng av "Erbjud översättning av sidor som är på ett språk jag inte läser"

* Nu ska texten inte bli automatiskt översatt.

Anledningen till att detta kan hända är att du kan ha bytt webbläsare sedan förra gången du var inne i Verji där autoöversättningen då är påslagen, du måste då stänga av denna.

Nyckelord: Översättning, Fel med översättning, Översättning i webbläsare