Det du ser är en funktion i Verji-klienten. Om du skriver och skickar ett meddelande, men det inte kan bekräftas mottaget på servern, försvinner det inte (och behöver inte skrivas om). Istället sparar Verji-klienten meddelandet och meddelar dig om att det finns meddelanden som inte har skickats korrekt, och erbjuder dig att skicka dem igen. Detta kan inträffa om:

• Backend-servrarna är nere på grund av uppgraderingar eller fel

• Nätverksanslutningen är nere på grund av

• Fel hos infrastruktur/leverantör

• Fel hos Verji

• Fel hos kunden (dålig anslutning, asp, vpn eller defekt router)

Tryck på "retry all" för att skicka meddelandet igen.

Observera att om du loggar ut innan du har tryckt på "Retry" så förlorar du innehållet i meddelandet och måste skriva in det igen.