Du är administratör i "rummet" och vill ändra behörigheter och anpassa vad de olika rollerna i ett "rum" kan göra.

• Klicka på det aktuella rummet i listan i vänstra sidomenyn.
  • Klicka på "i" (information) i övre högra hörnet för att öppna högra sidomenyn.
  • Välj "Rumsinställningar".
  • Därefter kan man ändra roller och behörigheter.

OBS! Man kan inte ändra behörigheten för någon som har samma roll som en själv. Var försiktig med vem du ger tillgångar till i rummet.

Du måste ha korrekt roll/rättighet för att bjuda in användare till ett "rum" och ändra behörigheter för andra användare.

Nyckelord:

Behörighet, öka rättigheter, ge tillgång, kund, admin, standard, moderator, tillåta, rummen, roller