Du måste ha administratörsrättigheter i Verji för att kunna skapa en signeringsorder.

Du måste också ha rollen Admin i det aktuella rummet där signeringsuppdraget ska utföras.

I signeringsmenyn:

1. Klicka på "+ Create a new signing order" längst upp i högra hörnet.
  2. Ge namn på signeringsordern.
  3. Välj organisationen som ska kostnadsföras.
  4. Välj rummet du vill skicka signeringsordern till. Obs! Om signing bot inte är i rummet, måste du ha administratörsbehörighet för att den automatiskt ska läggas till.
  5. Välj personerna i rummet som ska signera dokumentet.
  6. Välj filerna som ska signeras.
  7. Klicka på Start.

Tags: Stikkord, Order, Signing, Signera, dokumenter