Vad du kan göra i Inbjudningar utan BankID:

• Se vilka du har bjudit in
  • Se hur långt in i aktiveringen användaren har kommit
  • Uppdatera och återinbjud användaren

Hur du ser vilka du har bjudit in:

1. Klicka på "Inbjudningar".
  2. En lista visas med alla du har skickat inbjudningar till, statusen för inbjudan och möjlighet att uppdatera inbjudan.

Vilka typer av statuser en inbjudan kan ha:

När du ser alla dina inbjudningar kommer du att se att det finns några olika typer av färger. Det finns 3 typer av färger som visas:

• Grön: Användaren har slutfört aktiveringen av Verji och kan använda den.
  • Gul: Inbjudan har skickats ut till användaren, men de har inte slutfört aktiveringen.
  • Röd: Användaren har påbörjat aktiveringsprocessen, men har inte slutfört den.

Hur du kan skicka ut en ny inbjudan:

1. Under "Inbjudningar utan BankID" kan du se statusen för dina skapade användare.
  2. Om användaren inte har aktiverat, tryck på rutan till höger om användaren.
  3. Du kan redigera mobilnummer.
  4. Tryck på "Återinbjud".
  5. Användaren har nu fått en ny inbjudan till sin e-post från [fjernet ugyldig e-postadresse]

Sökord:

Inbjudningar, återinbjud, status, grön, röd, gul