Tyvärr har vi ännu inte stöd för direkt utskrift av ett utvalt meddelande från Verji i den nuvarande versionen.

Detta kommer i en senare version.

https://portal.productboard.com/rosberg/1-verji-roadmap/tabs/2-planned

För att skriva ut ett meddelande måste det tills vidare göras manuellt.

Olika alternativ för utskrift:

1. Kopiera till ett externt ordbehandlingsprogram

a. Markera texten.

b. Tryck ctrl+c (eller välj "kopiera").

c. Öppna ett Word-dokument.

d. Tryck ctrl+v (eller välj "klistra in").

2. Exportera historiken från rummet och skriv ut

a. Tryck på rummet du vill exportera från.

b. Tryck på i-ikonen högst upp till höger.

c. Tryck på "exportera chatt" (rekommenderas i HTML-format).

d. Öppna filen "messages".

e. Markera texten du vill skriva ut.

f. Tryck ctrl+p (eller högerklicka och välj skriv ut).

I utskriftsalternativen väljer du "skriv ut markerat område".

Inte skriva ut, men skapa en krypterad länk till det aktuella meddelandet i fagsystemet

Nyckelord:

Skriva ut, print, utskrift